Buat Dropship Shopee Sebulan RM8 Ribu Tanpa Henti

Buat dropship Shopee sebulan RM8 ribu tanpa henti

Ada individu yang tak berapa pandai komputer berjaya buat dropship Shopee sebulan RM8 ribu tanpa henti. Buat dropship Shopee sahaja, boleh cecah jualan RM8,000 hingga RM12,000 sebulan. Jumlah tersebut sudah cukup lumayan untuk menampung kos sara hidup hari ini. Nak harapkan gaji bulanan belum tentu cukup makan. Nak menyimpan pun susah. Anda pula bagaimana, tak nak ke buat duit dengan platform Shopee?

Ada banyak cara untuk belajar buat duit dengan Shopee. Anda boleh dapatkan ebook bisnes Shopee, ebook Shopee percuma, ebook panduan Shopee dan ebook panduan part time Shopee untuk mencari pengalaman berniaga di Shopee. 

 

 

Kenapa nak buat dropship?

Sudah puas berjimat-cermat tapi tetap rasa tak cukup. Hari ini dapat gaji esok sudah habis buat belanja. Salah satu cara untuk tambah pendapatan ialah melibatkan diri untuk buat dropship di Shopee. Ia boleh dijalankan tanpa mengganggu kerja pejabat anda. Tak perlu penuhkan bilik anda dengan stok produk.

Panduan bisnes dropship yang terbaik haruslah dihasilkan oleh seorang ejen dropship itu sendiri. Hanya mereka yang berpengalaman dalam bisnes dropship layak mengajar anda buat dropship. Selain itu, anda yang baru nak mula perlukan panduan yang benar-benar membantu anda langkah demi langkah untuk buat dropship di Shopee. 

 

Jangan kata RM8,000 malah RM11,000 sebulan di Shopee pun anda boleh dapat.

 

Senarai barang dropship yang laris dijual

Untuk menjual di Shopee, anda perlu mencari senarai produk panas yang boleh dijual. Di sinilah senarai pembekal produk perlu ada. Anda hanya terus gunakan senarai pembekal yang sudah tersedia untuk bermula.

Jika anda seorang yang mengalami masalah kekurangan modal untuk dapatkan stok, kekurangan masa untuk bungkus dan hantar barang, tiada tempat untuk menyimpan barang, tak mahu masa kerja terganggu dan mahu bekerja dengan masa yang fleksibel, maka panduan dropship Shopee adalah pilihan anda.

 

Jana pendapatan sebagai dropshipper sahaja

Tetapi jika anda sudah ada pendapatan RM20,000 sebulan, rasa selesa dengan hidup sekarang, malas dan tak mahu berubah, maka panduan ini tidak sesuai untuk anda. Berniaga di Shopee bukanlah sekadar duduk diam dapat duit kerana anda akan ditunjukkan cara untuk jana pendapatan di Shopee walau hanya sekadar buat dropship sahaja.

Anda bebas memilih masa untuk berniaga sama ada nak buat dropship secara sambilan. Tak mustahil suatu hari nanti anda boleh berniaga di Shopee sepenuh masa. Apa yang penting adalah tindakan dan usaha anda. Jika anda tak bertindak, orang lain akan merebut peluang ini.  

–>> klik sini untuk dapatkan panduan bisnes Shopee <<–

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!