Jana RM500 Ribu Dengan Dropship USD

Jana RM500 ribu dengan dropship USD

Ada yang bertanya, kalau buat dropship boleh tak capai jualan RM1 juta? Jawapannya boleh, cuma ia perlukan masa dan usaha. Pasti ada cabaran untuk buat jualan setinggi itu. Namun begitu, kalau anda nak cepat, boleh belajar buat dropship USD, sebab sudah ada orang jana RM500 ribu dengan dropship USD.

Kadar USD1 sama dengan RM4.20 dan nilai ini sentiasa berubah-ubah. Ada waktunya naik dan ada waktunya turun. Yang pasti, nilai USD 4 kali ganda lebih tinggi berbanding RM. Jadi tak mustahil anda boleh capai jualan RM500,000 dengan lebih cepat.

 

jana RM500 ribu dengan dropship USD

 

Kenapa nak buat dropship USD?

Menjual di pasaran tempatan dan pasaran antarabangsa mempunyai cabaran yang berbeza. Jika anda buat dropship USD, ia akan mempercepatkan proses jual beli kerana semuanya akan berjalan secara automatik.

Jika anda membeli barang murah dari China dan jual semula di pasaran-pasaran ecommerce tempatan, boleh jadi keuntungannya akan menyusut. Jika dahulu anda boleh untung 20%, lama-kelamaan keuntungan anda akan susut sehingga 10% sahaja. Belum masuk lagi bab layan karenah pelanggan, tak berbaloi dengan harga yang dijual.

Oleh itu anda kena buat dropship USD untuk memudahkan lagi urusan jual beli, menguruskan pelanggan dan menghasilkan keuntungan yang maksimum.

 

Apa persediaan untuk buat dropship USD?

Perkara yang perlu anda buat ialah belajar dari orang yang pernah buat dropship USD. Beliau sudah habiskan banyak modal untuk bereksperimen dari kosong sampai berjaya buat keuntungan dengan dropship antarabangsa ini. Jadi, anda tak perlu langgar dinding lagi untuk mencuba sebab sudah ada panduan dari orang yang sudah berjaya.

Beliau sudah kumpulkan semua maklumat yang anda perlukan, termasuklah bagaimana nak mula buat dropship USD, buat kajian produk, cara bina kedai dropship online, strategi melancarkan iklan yang berkesan dan menguruskan kedai dropship anda. Ada 5 modul video panduan dropship USD untuk anda bermula.

Selepas mendapatkan panduan dropship USD, anda akan dimasukkan dalam Support Group. Dari masa ke semasa, anda akan diberikan tips-tips yang bermanfaat untuk terus konsisten menjalankan bisnes dropship USD. Anda tak akan dibiarkan hanyut tenggelam terkapai-kapai bila sudah mendapatkan panduan dropship ini.

Terus klik link di bawah untuk mendapatkan panduan tersebut :

 

–> klik sini untuk dapatkan panduan buat dropship USD <–

 

Untuk jangka masa yang terhad, anda akan dihadiahkan 30 senarai produk dropship USD yang berpotensi untuk menjana jualan sehingga 6 angka USD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!