3 Produk Tempatan Yang Boleh Dijual Di Ebay

3 produk tempatan yang boleh dijual di Ebay

Di pasaran antarabangsa, anda boleh jual pelbagai barang dan produk seperti 3 produk tempatan yang boleh dijual di Ebay. 3 produk Malaysia ini anda boleh dapati di kedai-kedai runcit yang berhampiran. Hanya ambil barang yang ada di sekeliling anda dan jual ke luar negara.

 

3-produk-tempatan-yang-boleh-dijual-di-ebay-ali-cafe

 

Jual produk yang ada di sekeliling anda

Malaysia memang banyak sumber produk yang boleh dijual di pasaran antarabangsa. Ada banyak lagi produk yang boleh anda jual selain dari gambar yang ditunjukkan dengan syarat anda belajar dahulu cara menjual di Ebay.

Ebay menggunakan matawang USD untuk berurusniaga. Anda tak perlu buat iklan seperti FB Ads. Memang orang akan datang ke Ebay untuk membeli barang. Jika anda nak belajar buat bisnes di Ebay, saya boleh kongsikannya dengan anda.

Katakan anda jual makanan ringan seperti Super Ring. Harga jualan di Ebay ialah USD20.70. Kalau jual sebanyak 15 unit, anda sudah dapat USD310.05 atau RM1,387.

Jika anda jual Teh Boh Cameronian berharga USD18 sebanyak 149 unit, anda boleh dapat USD2,682 atau RM11,988.54.

Maggi perisa kari berharga USD15.50 di Ebay. Jual 7 unit boleh dapat USD108.50 atau RM485. Jual Maggi pun boleh untung besar!

 

Panduan asas bisnes Ebay

Dengan panduan ini, anda boleh belajar asas menjual di Ebay. Tanpa produk sendiri, anda boleh buat duit secara dropship sahaja.

–>> klik sini untuk dapatkan panduan bisnes Ebay <<–

 


Email Marketing by Benchmark


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!